Elérhetőségek

Cím:
8000 Székesfehérvár Palotai u. 5.

Nyitvatartási idő:
Hétfő – Péntek 09.00 – 17.00

Tel:
+36 22 504 140

Email cím:
szfinx.titkarsag@gmail.com

Online regisztráció

Ha ezen a felületen szándékot nyilvánítasz arról, hogy szeretnél beiratkozni képzésünkre, Kérlek, add meg elérhetőségeidet, és mi 24 órán belül (munkanapokon) VISSZAHÍVUNK. Vagy:
Hívj minket, hívásodat szívesen, és a lehetőségekhez képest fogadjuk. Keress minket bátran kategóriákkal, árakkal, vizsgákkal, vagy bármilyen egyéb információval kapcsolatban. Ha nem tudjuk felvenni, mindenképp visszahívunk!

A megadott telefonszámon, vagy email címen jelentkezünk a részletekkel. Megkapod a felnőttképzési szerződést, tanulói tájékoztatót, vállalási feltételeket , valamint a tanfolyam menetrendjét.

Miután kitöltötted és visszaküldted a felnőttképzési szerződést, minden információt megküldünk a fizetési feltételekről, elkészítjük a regisztrációdat az e-learning képzéshez. Ezután fogsz kapni egy emailt az E-titán rendszerből, ahol neked kell befejezned a regisztrációt a Te oldaladról, és ott már el is tudod indítani a tananyagot.

Mikor végeztél az e-learning tananyaggal, és a teszt is sikeres volt a részedről, akkor le tudod tölteni a képzési igazolást a rendszerből. Ezután szükséges eljönni az irodánkba, (Palotai út 5.) vizsgaidőpontot egyeztetni.

Adataidat bizalmasan kezeljük, csak az autósiskola levelezésében érhető el email formájában. A honlapon nem tároljuk az adatokat! Lásd az adatkezelési tájékoztatónkat honlapunkon.