Oktatóink

Várunk minden jelentkezőt, aki akár nálunk, akár másik autósiskolában kezdte el az autóvezetői tanfolyamot, vagy ha velünk szeretné kezdeni, esetleg folytatni a gyakorlati képzést. Továbbá várjuk azokat a vezetői engedéllyel rendelkezőket, akik gyakorlati vezetési órákat szeretnének. Tanulóinknak lehetőséget biztosítunk az intenzív gyakorlásra, hogy a vezetői engedélyt gyorsan, mihamarabb megkapják. 

Segítünk, hogy a képességeiket ki tudják bontakoztatni, és hogy a későbbiekben az utasaik is biztonságos és előrelátó autóvezetőnek tartsák őket. Számunkra fontos az örömteli autózás, az önbizalom felépítése és az egyik legfontosabb, az önálló, biztonságos vezetés elsajátítása. A technikai kezelésen túl, egyfajta közlekedési kultúrát és szemléletet tanítunk, hogy a leendő autóvezetők minél könnyebben, és gyorsan be tudjanak illeszkedni a forgalomba.

Legfontosabb hitvallásunk, hogy a tanulási folyamat során mindig a jó megoldásokat és megfelelő döntéseket hozzon minden tanulónk. Mi ebben vagyunk partnerek.

Oktatói kompetenciák

Oktatóink természetesen rendelkeznek a szükséges végzettségekkel, a hivatalos szervek engedélyeivel, a megfelelő, hivatalos képesítő oklevelekkel (közlekedési ismeretek, műszaki ismeretek, a járművezetés gyakorlata). Ennél azonban a leendő jelentkezőnek sokkal fontosabb, hogy az oktatója legyen szimpatikus. Ezért oktatóinknál az adminisztratív követelményeken túl van néhány olyan személyes tulajdonság, amely mindenképpen szükséges ahhoz, hogy sikeresen működjön együtt a tanulókkal:
jó kommunikációs képességgel bír
Intelligens
Gyors reakcióképességű
Türelmes
Empatikus
Jól kezeli a konfliktusokat

id. Oláh Miklós

1971 óta foglalkozom gépjárművezető képzéssel, saját céget, a Szfinx Kft-t 1989-ben alapítottam, azóta tulajdonos ügyvezetőként kísérem figyelemmel a vezetői engedélyt szerzőket, és mindig nagy örömmel tölt el, hogy később viszontlátom őket, sőt a gyerekeiket is visszahozzák, hogy itt tanulják meg az önálló közlekedés alapjait. 

ABCDE típusú jogosítvánnyal, és vizsgabiztosi képesítéssel is rendelkezem. Iskolavezetőként , valamint utánképzési foglalkozásvezetőként is tevékenykedem.

Oláh Miklós

2002 óta szakoktatóként veszek részt a cég életében. ABCDE kategóriás jogosítványom van, iskolavezetői , vizsgabiztosi, és utánképzési foglakozásvezetői minőségben segítem a tanulókat.

Nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkezem, és a nálam tanulók nagyon jó arányban vizsgáznak sikeresen már az első megmérettetésen. Minden jelentkezőnek segítek abban, hogy a gyakorlati tudást nagy biztonsággal tudja alkalmazni a közlekedésben. Fontosnak tartom az oktató és a tanuló közti minőségi kommunikációt. 

Trosztmér
Zsuzsanna

Ügyviteli munkatársként dolgozom az irodán, velem találkozik először minden tanuló, akár e-mailben, akár telefonon jelentkezik. Igyekszem mielőbbi visszahívással, vagy e-mailes válaszadással a lehető legkönnyebbé tenni a tanulási folyamatot.

Prokop Józsefné Judit

Irodai, ügyviteli munkatársként segítem a jelentkezőket, hogy mielőbb minden információhoz hozzájussanak, szívesen adok tájékoztatást telefonon, és írásban is. Sokszor és szívesen segítek szervezéssel, a tennivalók pontos és könnyen követhető leírásával, hogy a leendő gépjárművezetők mielőbb, és minél könnyebben megkezdhessék a tanfolyamot.

Csizmadia Ferenc

2004 óta dolgozom gépjárművezetői szakoktatóként. Feladatomnak tekintem, hogy a jelentkezőknek segítségként, a megszerzett elmélet mellé a lehető legjobb gyakorlati képzést nyújtsam.

Illés József

40 éve dolgozom oktatóként, az utakon szerzett tapasztalatomat pedig szívesen adom át a fiatal generációnak. ABE kategóriás jogosítvánnyal is rendelkezem.

Kovács Tamás

Bár szakoktatóként csak nemrég óta dolgozom, de hivatásként élem meg, igyekszem a gyakorlati képzést élvezetesen tanítani. törekszem a biztonságos vezetés megtanítására.

Kovács Tibor

34 éve dolgozom gépjárművezető szakoktatóként. Ez idő alatt rengetegen végeztek nálam, és azóta is nagy biztonsággal vezetnek, járják az utakat. Sokukkal találkozom a vezetés során, és örömmel tölt el, hogy mindőjük tudja az írott és íratlan szabályokat is.

Nagy Enikő

29 éves vagyok, és csak nemrég ültem az oktatói székbe. Örülök, hogy kortársaimnak is átadhatom azokat a biztonságos vezetési technikákat, amik elengedhetetlenek a későbbi, balesetmentes közlekedésnek.

Posztl Mihály

32 éve oktatok C és CE kategóriás tehergépjármű-vezetőket. Igyekszem minden tapasztalatot átadni a tanulóknak, hogy a későbbiekben minél biztonságosabban róják az utakat.

Simon István

32 éve ülök a tanulók mellett, és minden perce örömet okoz a mai napig. Élvezettel tölt el, mikor a tanulók óráról –órára ügyesebbek, magabiztosabbak lesznek. A megszerzett elméleti tudást nehéz a gyakorlatba ültetni, én ebben tudok segíteni a jelentkezőknek.

Szemenyei László

33 éve foglalkozom gépjárművezető képzéssel, BCDE kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem, és azon dolgozunk a hozzám jelentkezőkkel, hogy azt a tudást, amit az elméleti oktatáson megszereztek, azt együtt helyezzük át az utakra biztonságban.